Srpski jezikEnglish languageНа русском языкеIn italianoEn françaisAuf Deutsch

Novine
Glas javnosti - GlasiNE

Pismo ministru DinkiĆu

Poštovani, gosn ministar, brate po muku,

Obraćam ti se sa ovu priliku jer sam svatio da si ti moj čovek za razumevanje na moju problematiku, a s tim u vezi da zaradim i pesto dindži…

Putem ovu priliku imam da te izvestim pismenim putem, jer nemam telefon, da mi je Radojka zvana Dragstor, odbila da izda fiksalni račun za uslugu. Ona je od ranije poznata organima gonjenja, kao nosilac više ratnih i mirnodopskih veneričnih obolenja, a od poslednje vreme upražanjava uslugu a ne izdava fiksalni račun, kamen joj usta, njena.

Ta pojava kod nje je uočena još ranije, a tek u poslednje vreme pošten čovek mož da zaradi i neki dinar zbog radi toga što je prijavi za neizdavanje računa fiksalnog.

Gosn ministar, molim te i kao čoveka i kao brata po muku Gej 17, u ladnoj vodi, da me apsalutno razumeš. Ne prijavljujem ja Radojku zvanu Dragstor iz lični razlozi, niti zbog radi toga što mi je prenela picajizle, kamen joj usta, niti ja nju prijavljujem zbog radi toga što sam dužan onom njenom šuntavom mužu pesto dindži, nego zbog zato što sam jedan lojalan građanin i kao takav volim da prijavljujem. To je jače od mene i od moje potrebe za pesto dindži.

Daklem, sledi prijavljivanje: U prošlu nedelju, nešto pre nego što su došli ponoć i murija, Radojka zvana Dragstor izvršila je uslugu nadamnom u smislu opštenja, o čemu su bili upoznati i organi gonjenja u svojstvu murije, jer su na dotični prekinuli u izvršavanju gorepomenute usluge. Napominjem da usluga nije izvršena do kraja i kako dolikuje, mada je Radojka zvana Dragstor našla za shodno da traži naplaćivanje cele, tj. usluge, mada je nije izvršila. Kao što sam već naglasio u prethodnom, pomenuta radnja je prekinuta putem upadanja murije na mesto radnje. Kada se murija razišla u jednom pravcu a Radojka i ja u drugom, posle kraćeg opiranja ja sam bio prinuđen da platim uslugu u celini i celosti pošto je dotična Radojka zvana Dragstor iskoristila silu u smislu batina. Ona tom prilikom naplaćivanja nije izdala fiksalni račun po potrebi preporuke vašeg cenjenog ministarstva, te je kao takva je prekršila osnovno pravilo lojalnog ponašanja za ulazak u tranziciju, kamen joj usta njena.

Ovo prijavljivanje prihvatite kao izraz lojalizma u pravcu genijalnih poteza vašeg ministarstva u smislu održavanja finansijske stabilnosti kursa i da se usluge izvršavaju do kraja a da se u tom smislu prijavu svi koji to prekrše. Zbog tu pojavu meni su se pobrkali živci, pa izvršavam prijavljivanje, a ne zbog radi toga što sam dužan, ko što se insiniu... urinira po Gornju malu. 

S verom u Boga i tranziciju, i da me nećeš zajebeš za pesto dinara, puno te pozdravlja

Retardinjo Jovanović, iz Donju malu

P.S: Poštovani gosn ministar, čestitam ti izbor predsednika tvoje cenjene stranke Gej 17 u ladnu vodi i želim ti ugodno popodne uz pesmu “Na čamcu SPS-a”.


Tekstovi: